Διακήρυξη πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου 28.092 τ.μ. στον Φιλώτα της ΠΕ Φλώρινας

Διακήρυξη πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου 28.092 τ.μ. στον Φιλώτα Πλειοδοτική ∆ημοπρασία για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου με σκοπό την γεωργική χρήση στο Αγρόκτημα ΦΙΛΩΤΑ. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Διακήρυξη πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου 9.872 τ.μ. στον Φιλώτα

Διακήρυξη πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου 9.872 τ.μ. στον Φιλώτα Πλειοδοτική ∆ημοπρασία για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου με σκοπό την γεωργική χρήση στο Αγρόκτημα ΦΙΛΩΤΑ. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Διακήρυξη πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου 5.000 τ.μ. στο Μανιάκι

Διακήρυξη πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου 5.000 τ.μ. στο Μανιάκι της ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Πλειοδοτική ∆ημοπρασία για την παραχώρηση κατά χρήση ακινήτου με σκοπό την γεωργική χρήση στο Αγρόκτημα ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Διακήρυξη πλειοδοτικής δημοπρασίας παραχώρησης ακινήτου 3.442 τ.μ. στο Μανιάκι

Διακήρυξη πλειοδοτικής δημοπρασίας Πλειοδοτική Δημοπρασία για την παραχώρηση κατά χρήση με τίμημα ακινήτου του οποίου η διαχείριση ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ασκείται από την Περιφέρεια, με σκοπό την γεωργική χρήση στο Αγρόκτημα ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Στις 26 Ιουλίου 2017, η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων

Στις 26 Ιουλίου 2017, η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, σας ενημερώνει  ότι η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, για το μήνα Ιούνιο θα γίνει Τετάρτη 26 Ιουλίου  2017. Κοινοποιήστε:

Continue Reading