Μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου

Η 17η Νοεμβρίου είναι ένα ορόσημο, που όρισε τη μετάβαση της κοινωνίας μας σε μια νέα ιστορική περίοδο. Υπήρξε και εξακολουθεί να είναι σύμβολο ενότητας και ομοψυχίας, μια “δημοκρατική έκρηξη”, αποτέλεσμα των αγώνων πολλών δεκαετιών για ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και δικαίωμα σε ένα καλύτερο και δημοκρατικό αύριο. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Πρόγραμμα Eορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ/ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΤΗΝ 21η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (έχει θέση πρόσκλησης)           Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων – Αποστράτου/Βετεράνου την 21η Νοεμβρίου 2016 καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής : Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Ενημερωτικές συναντήσεις για τους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει καμπάνια ενημερωτικών συναντήσεων των δυνητικών δικαιούχων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020, με στόχο την ενημέρωση για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης και την καλύτερη προετοιμασία για την υποβολή των σχετικών προτάσεων. Κοινοποιήστε:

Continue Reading