“Θα αφήσουμε ένα γερό αποτύπωμα στη συνεργασία των λαών” τόνισε ο Περιφερειάρχης απο τα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου βρέθηκε για τον αγώνα δρόμου “Τρέχοντας για τη Συνεργασία”

Τον  αγώνα δρόμου “Τρέχοντας για τη Συνεργασία”, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας 2016, παρακολούθησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης το πρωί της  Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας στη λαϊκή συνέλευση της Τ.Κ. Αετού

Στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Αετού την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Αετού, παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Κώστα Θεοδωρίδη, δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αμυνταίου και κατοίκων της τοπικής κοινότητας, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Διακηρύξεις οκτώ (8) πλειοδοτικών δημοπρασιών για παραχώρηση ακινήτων στο Αγρόκτημα ΦΙΛΩΤΑ

Πλειοδοτική Δημοπρασία για την παραχώρηση κατά χρήση με τίμημα του παρακάτω ακινήτου του οποίου η διαχείριση ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ασκείται από την Περιφέρεια, με σκοπό την γεωργική χρήση στο Αγρόκτημα ΦΙΛΩΤΑ και συγκεκριμένα: Κοινοποιήστε:

Continue Reading