Μεταπτυχικό “Δίκαιο & Μηχανική της Ενέργειας” στο Α.Π.Θ.

Η Νομική Σχολή και το Τμ. Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. προσφέρουν από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 ένα νέο,  καινοτόμο Μεταπτυχιακό πάνω στο Δίκαιο και τη Μηχανική της Ενέργειας,  που απευθύνεται τόσο σε Νομικούς, όσο και σε Μηχανικούς. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Ανάληψη του Διεθνούς Συνεδρίου Πολιτικής Προστασίας για το 2018 απο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ανάληψη του Διεθνούς Συνεδρίου Πολιτικής Προστασίας απο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η φιλοξενία του στην Κοζάνη για το 2018. Η ανακοίνωση έγινε στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο του συνεδρίου «SafeEvros 2016-Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας» με την παρουσία περίπου 200 επιστημόνων, στελεχών της αυτοδιοίκησης, υπηρεσιακών παραγόντων και Μη […]

Continue Reading

Συντήρηση – Ασφαλτόστρωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στο Δήμο Φλώρινας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας / Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φλώρινας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Συντήρηση – Ασφαλτόστρωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στο Δήμο Φλώρινας», με προϋπολογισμό #1.400.000,00 Ευρώ#. Κοινοποιήστε:

Continue Reading

Συντήρηση – Ασφαλτόστρωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στο Δήμο Αμυνταίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας / Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Φλώρινας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου: «Συντήρηση – Ασφαλτόστρωση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στο Δήμο Αμυνταίου», με προϋπολογισμό #490.000,00 Ευρώ#. Κοινοποιήστε:

Continue Reading