Χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου

TOURISMOS-photo-gallery-Vigla-smallΣτη θέση Βίγλα, δεκαοχτώ χιλιόμετρα από τη Φλώρινα, στον αυχένα όπου ενώνονται οι οροσειρές του Βέρνου και του Βαρνούντα, βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, από τα πρώτα που λειτούργησαν στην Ελλάδα, σε υψόμετρο 1.650 μέτρων.

Το οργανωμένο Χιονοδρομικό Κέντρο, το μοναδικό στην Ελλάδα που βρίσκεται σε Εθνική Οδό, εκτός από το πολύ χιόνι που κρατάει, για πολλούς μήνες έως και την άνοιξη, προσφέρει πίστες διανοιγμένες σε δασώσεις πλαγιές, φυσικά οριοθετημένες από τα δέντρα και τέσσερις αναβατήρες, δύο εναέριους και δύο συρόμενους, τρεις πίστες εγκεκριμένες από τον F.I.S., μία από τις οποίες, του Πισοδερίου (μήκους 2.500 μ.), εκπληρώνει τις επιθυμίες των πιο απαιτητικών χιονοδρόμων. Λειτουργεί επίσης ορειβατικό – χιονοδρομικό καταφύγιο, ξενώνας, σαλέ, εστιατόρια, καφετέρια, ενοικιάσεις εξοπλισμού, μαθήματα σκι.

Το καλοκαίρι εναλλακτικά, υπάρχουν δυνατότητες για ιππασία και περιπάτους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 23850 45800 ή  επισκεφτείτε το επίσημο site του χιονοδρομικού κέντρου http://www.vigla-ski.gr/

Κοινοποιήστε: FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail